GaGa vill plastikoperera sig

Insider: "Hon känner sig manlig"



Popstjärnan Lady GaGa planerar på att ta till plastikkirurgi för att må bättre. Enligt den brittiska tidningen Now magazine sägs stjärnan vara deprimerad över sitt utseende och vill därför göra skönhetsoperationer.

 

Enligt källor så mår inte sångerskan bra alls. Ett flertal kollapser på scen och för lite sömn tyder på att GaGa inte tar hand om sig själv.

— Hon är verkligen olycklig och pratar om att göra skönhetsoperationer för flera hundra tusen kronor. Hon tror att det kommer lösa hennes problem, berättar en källa för Now magazine.

Stjärnan ska enligt uppgift känna sig manlig och spenderar flera timmar om dagen framför spegeln och ser ner på sig själv. Näsan, kindbenen, brösten, låren och rumpan är kroppsdelar som GaGa inte är nöjd med och funderar på att göra någonting åt.



Stjärnan ska enligt uppgift känna sig manlig och spenderar flera timmar om dagen framför spegeln och ser ner på sig själv.
Näsan, kindbenen, brösten, låren och rumpan är kroppsdelar som GaGa inte är nöjd med och funderar på att göra någonting åt. Den här bilden är från när GaGa uppträdde i Japan den 20 april i år.


Kommentarer
Postat av: naaathalie

sv: haha okej tack för tipset.



Förresten har sett lady gag live ;)

2010-05-11 @ 22:24:24
URL: http://naathhaliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0