Stjärnornas värsta otrohetsskandaler!

Se några av Hollywoods värsta otrohetsskandaler!



Att kärleken inte är evig och att vara en person trogen verkar svårt – det bevisar i alla fall några av Hollywoods hetaste stjärnor.

Otrohetsskandalerna avlöser varandra och om det inte är med en annan kändis de vänstrar med så är det med porrstjärnor, cocktailservitriser – eller varför inte barnens nanny – som träder fram och berättar om sina heta sexnätter med stjärnorna.

Ett pinfärskt exempel är förstås norska Tora som säger sig ha haft sex med prinsessan Madeleines fästman Jonas Bergström.

En av de värsta och mest omfattande skandalerna är den med golfproffset Tiger Woods som enligt uppgift bedrog sin svenska fru Elin Nordegren med så många som 14 kvinnor.  

Men Tiger är inte ensam. Kika i galleriet ovan för att se några av de senaste årens värsta otrohetsskandaler i Hollywood!


2004 briserade bomben när News of the World hävdade att David Beckham hade varit otrogen mot hustrun Victoria med sin assistent Rebecca Loos. Tidningen publicerade även sex-sms som David hade skickat till Rebecca. En vecka senare hävdade även eskortflickan Sarah Marbeck att hon hade haft sex med Becks. David själv kallade anklagelserna för "löjeväckande". Posh har senare sagt att det var en extremt svår tid för hela familjen.




Dave Navarro och Carmen Electra gifte sig 2005. 2006 avslöjades det dock att Dave Navarro haft en fling i Las Vegas med skådespelerskan Janae Alt. När Janae Alt avslöjade att hon skulle medverka i samma film som Carmen blev Dave chockad. Det var Janaes respekt för Carmen som fick henne att avstå ifrån att gå till sängs med Dave och sålde sedan sin historia till amerikanska medier.




Brad Pitt var gift med Jennifer Aniston mellan 2000-2005. Under inspelningen av filmen ”Mr & Mrs Smith” 2005 fann Brad och motspelerskan Angelina Jolie varandra. Två månader efter att Jennifer skickat in skilsmässopapprena gjorde Brangelina debut som par. Brad dementerade dock rykten om att han skulle ha varit otrogen.



Efter 8 månaders dejtande bedrog “Backstreet boys”-sångaren Nick Carter sin flickvän Paris Hilton med sångerskan Ashlee Simpson. Detta efter att han hört ryktesvägen att Paris varit honom otrogen med motspelaren i filmen ”Houe of wax”, Chad Michael Murray. Nick erkände sedan för Paris att han varit otrogen och paret gjorde därefter slut i juli 2004.

Kommentarer
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

tackar så jättemycket :D <3

2010-04-26 @ 07:29:50
URL: http://myzaans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0