Heidi Montag dumpar Spencer Pratt

Uppges ha tröttnat på makens kontrollbehov



Heidi Montag uppges ha dumpat maken Spencer Pratt – för gott den här gången. Enligt Tmz har Heidi, 23, tröttnat på Spencers, 26, kontrollbehov och bestämt sig för att hon istället vill återuppta kontakten med sina vänner.

Så sent som i mars rapporterades paret från såpan ”The Hills” vara på väg mot en skilsmässa, men de bestämde sig för att ge äktenskapet en andra chans. Nu skvallrar dock flera källor om att Heidi är på god väg att flytta ut från sin och Spencers gemensamma hem.

— Hon vill flytta ut och slippa all falsk medierapportering som Spencer ligger bakom, säger en anonym källa till Tmz.

En annan orsak till uppbrottet sägs vara Heidis längtan efter att få umgås med andra människor än bara Spencer, samt hennes önskan om att göra karriär som skådespelare. Hon tror nämligen att hennes ”hetsporre till make” gör att branschfolk inte vågar anlita henne.

Heidi har även själv antytt vad som är i görningen, via sitt konto på Twitter.

— PS: Jag är inte Heidi Pratt, jag är Heidi Montag, skriver hon.

Härnäst uppges den yppiga blondinen ha planer på att hyra ett strandhus i Malibu tillsammans med väninnan Jennifer Bunney.

— Heidi har tillbringat så mycket tid med Spencer och nu vill hon ha mer tid för sig själv och sina vänner, säger Jennifer till Tmz och tillägger att hon och Heidi även planerar att göra en realityserie om relationsproblem och skönhetsoperationer.

 

Enligt Tmz har Heidi, 23, tröttnat på Spencers, 26, kontrollbehov och bestämt sig för att hon istället vill återuppta kontakten med sina vänner



En orsak till uppbrottet sägs vara Heidis önskan om att göra karriär som skådespelare. Hon tror nämligen att hennes ”hetsporre till make” gör att branschfolk inte vågar anlita henne.



"The Hills"-paret gifte sig i april 2009



Härnäst uppges den yppiga blondinen ha planer på att hyra ett strandhus i Malibu tillsammans med väninnan Jennifer Bunney. Väninnorna uppges även ha planer på att göra en egen realityserie ihop.



Hon kommer klara sig mer än fint som singel

Kommentarer
Postat av: maria

Go heidi! Har aldrig gillat den där killen..

2010-06-02 @ 19:33:23
URL: http://mariadaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0